Inici
El Club
Escola de Vela
Navega!
Activitats
Links
El Temps
Euro Laser Masters Cup
TROFEU TONI PELEGRÍ
Notícies
Galeria de Fotos
Telèfons d'Interés
Agenda
Contacte
Segueix-nos a:
Home
News

EURO LÀSER MÀSTERS CUP 2018
XII Trofeu Calella de Palafrugell -Memorial Pitus Jiménez
-
Del 12 al 15 d'abril del 2018


 

Cartell ELMC18Calella de Palafrugell, 12 de gener 2018.- Poques setmanes després de l'obertura d'inscripcions, una trentena de regatistes han cobert la preinscripció, el que fa pensar al Comitè Organitzador, que aquest any tindrà una molt alta participació de regatistes. Les regates es disputaran del 12 al 15 d'abril de 2018, en aigües de Calella de Palafrugell (Girona).

El primer regatista inscrit ha estat un dels més assidus en aquesta prova, el Great Grand Màster del Club Vela Calella, Miquel Álvarez. El segon ha estat el màster basc, Pablo Gomeza del RCMA-RSC, que juntament amb l'holandès Ruud Vanhal (Great Grand Master) i els francesos Gerard de Roffignac (Legend) i Daniel Devos (Great Grand Màster ), són els cinc primers a obrir la taula de presincripciones.

El ritme d'inscrits s'ha reactivat després de les Festes de Cap d'Any. Laseristes de sis països (Espanya, França, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Gran Bretanya) han confirmat la seva participació. Important la tendència d'increment -en aquestes setmanes inicials de l'obertura d'inscripcions-.

Entre els espanyols cal assenyalar la participació de destacats màsters de la vela espanyola, com la del valencià Javier Muñoz, el basc Pablo Gomeza, els catalans Miquel Álvarez, Pere Jiménez, Xavi Penas, Pep Campi i Salvador Bagunyà.

Entre les dones han confirmat l'alemanya Alexandra Weihrauch, que l'any passat va quedar tercera en la categoria women i la francesa Monica Bodmer.

L'Euro Laser Màster Cup, organitzada pel Club Vela Calella, és una prova emmarcada dins de les sèries de la Copa Europea de Màsters. És una de les proves més valorades pels regatistes de la classe Laser, que aprofiten la cita per retrobar-se en aigües de Calella de Palafrugell i gaudir competint a vela. Des de fa anys és el gran punt de trobada i una referència de la vela làser màster europea.
  
 
MANIFEST DEL CLUB VELA CALELLA
En aquests moments excepcionals volem posar de manifest el nostre total suport al poble de Catalunya i a les seves institucions, i alhora manifestar el nostre refús i desacord amb les desproporcionades actuacions i abusos d'autoritat que s'estan patint.

Calella de Palafrugell, 23 de setembre del 2017
 
Radikal Marbrava 2017

El  diumenge 15 d'octubre s'ha celebrt la 9a edició de la Radikal Marbrava, prova de natació en aigües obertes que comença a la platja del Calau de Calella de Palafrugell i finalitza a la platja de Llafranc. La competició té 2 categories, la 7.0, (Calella - Les Formigues - Llafranc) i la 1.5 (Calella - Llafranc).
Més de 1000 nedadors han près sortida, desafiant les onades de la Costa Brava, que van fer honor al nom de la travessa.


PA120014       InItinere Llarga03PA12026             PA120033

 
Presentació de l'Euro Laser Masters Cup 2018, al Saló Nàutic Internacional de Barcelona
Dimecres  11 d’octubre a les 13h
Presentació al Saló Nàutic Internacional de Barcelona de la regata
Euro Laser Màsters Cup 2018 -XII Trofeu Calella de Palafrugell- Memorial Pitus Jiménez,
Es celebrarà del 12 al 15 d'abril del 2018, en aigües de Calella de Palafrugell
 
Cartell ELMC18     IMG 5960 
 
Oncotrail 2017
L'equip del Club Vela Calella torna a participar a l'ONCOTRAIL, que es celebrarà el 7 i el 8 d'octubre.
Aquest equip està integrat per: com a Líder Carla Lloveras Reballí i la resta de mebres són: David Miralpeix Bayo, Francesca Limeres Cornellà, Sergi Ballester Pi, Bernat Juliol Pericot, Xavier Fiego Diaz, Eduard Vila Royo i Eva Martin Moreno Jimenez.

 IMG 5922 ONCOTRAIL

L'Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d'octubre.
La cursa es du terme a Baix Empordà i té un recorregut circular d'uns 100 quilòmetres amb sortida i arribada a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.
A més de passar-ho bé, es contribuieix a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques...) amb la supervisió del comitè tècnic de l'entitat.
També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l' Institut Català d'Oncologia de Girona.
A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.
Aquesta cursa està impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer, una entitat sense ànim de lucre l'objectiu de la qual és millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines.
El Club Atlètic Palafrugell es va fundar a finals de 1971 i set anys després, el 1978, va ser el club pioner a l'Estat espanyol en organitzar una marató, la I Marató Catalunya. A principis del 2000 va crear un ambiciós projecte atlètic: el Girona Costa Brava-Club Atlètic Palafrugell, que pretén aglutinar els esforços de diferents nuclis atlètics de les comarques de Girona.


 
Notícies ..
51è TROFEU TONI PELEGRÍ -In memoriam-


RESULTATS:  pdfStandard   pdfRadial   pdf4.7 

  2017-09-23-PHOTO-00000288   2017-09-24-PHOTO-00000306


cartell bo 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 5