Inici
El Club
Escola de Vela
Navega!
Activitats
Links
El Temps
Euro Laser Masters Cup
TROFEU TONI PELEGRÍ
Notícies
Galeria de Fotos
Telèfons d'Interés
Agenda
Contacte
Segueix-nos a:
Home Navega!
Navega
Regata Puig Vela Clàssica Barcelona

El Club Vela Calella està participant del 10 al 13 de juliol a la regata Puig Vela Clàssica Barcelona organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona, en aigües de Barcelona. El Club Vela Calella i la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB) han arribat a un acord per tal que navegants i amics del nostre club puguin participar en aquesta emblemàtica regata de velers clàssics, amb l'embarcació, Far Barceloneta.

altAncND5aFjMZt01LPfvU3pXu8MQCpyMTVJETJeDmWRgvN
Tripulació del Club Vela Calella
altAs78r06jQ7-hb7hBdH9ms0PIWfl99qrE3lVf5Na0 AQh 

 
FOTO NORTE Aquesta embarcació va ser batejada inicialment amb el nom de Norte i es va construir l'any 1915 a la Drassana Miquel Corbeto al barri de la Barceloneta. Aquest és un iot de fusta arborat com a quetx amb pal major i mitjana.
La família Batlló la va adquirir el 1959 i la va mantenir en actiu fins el 2005; l'any 2007 en va fer donació al Consorci El Far per a destinar-la a activitats educatives i de difusió del patrimoni marítim.

Arboradura: Quetx amb pal major i mitjana
Construït: Drassanes Miquel Corbeto Costa, Barcelona
Any: 1915
Material: fusta
Mànega: 3,88 metres
Eslora màxima: 17,9 metres
Puntal: 1,6 metres
    

Consulteu el llistat d'inscrits: 

 http://www.puigvelaclassicabarcelona.com/es/participants/participantes/


 
 
Trobada de col.leccionistes de bosses de sucre
 
13a Trobada de col·leccionistes de bosses de sucre.
 
El diumenge 25 de Juny d´enguany va tenir lloc novament al local social del Club Vela Calella la XIII trobada de col.leccionistes de sobrets de sucre, dins dels actes de la festa major de Calella.
La sèrie de sobrets d´ aquest any està feta a Milà per l´envasadora d´Alessandrol i Marco Vertua a tot color.Aquesta sèrie consta de 6 sobrets amb fotografies relacionades amb els esports nàutics olímpics.El titol de la sèrie és "Esports nàutics olímpics",com són: Natació, Vela, Rem, Waterpolo, Windsurf i Piragüisme. A diferència de la trobada del 2016, la d´enguany va ser molt més exitosa, probablement per cellebrar-se en diumenge, i així poder assistir-hi col.leccionistes que tenen el dissabte com a dia laborable.La jornada va ser molt animada, i es varen fer molts intercanvis tan de sobrets nominatius com de col.leccions o sèries amb la presència de col.lecionistes de Barcelona, Palafrugell , Puigreig,Manresa, Terrassa ,Rubl i Molins de Rei... i vàrem assaborir un excel.lent esmorçar per deferència del club. Sembla doncs que l´activitat encara té vida i esperem que per molts anys.
 DSCN1560

 
13ª Trobad Bosses de Sucre 2017
  
 
 
Mini Transat 2013

Acompanyant al Sr. Joan Alsina i Dachs, President CVC, tenim a Pilar Pasanau regatista del Club Vela Calella.

Pilar_i_Sr.Alsina

Pilar Pasanau s'està preparant per participar a la Mini Transat 2013, que tindrà sortida el mes d'octubre des del Port de Douarnenez-Courses (FRA), amb escala a Canaries i arribada a Guadalupe. La Mini Transat és una regata trasatlàntica en solitari per velers de 6,5 m. d'eslora.

El passat diumenge 3 de març, la Pilar va sortir navegant de Barcelona. Després d'una complicada navegació on es va inclús quedar sense pilot automàtic, va arribar el dilluns a la Grande Motte (França) per disputar la seva primera regata com a navegant del Club Vela Calella, que li servirà de preparació per a la Mini Transat.

Podeu seguir a la Pilar a través d'aquest enllaç:  https://www.facebook.com/WOWTanitTeam

 
Club Vela Calella Sailing Team -Match Race-

El passat 3 de setembre va concloure al Lago di Ledro la Trentino Women Match Race Cup Grau 1 ISAF. L'equip femení de Match Race del Club Vela Calella, va realitzar les semifinals, guanyant el primer match amb les italianes, van continuar semifinals fins caure contra les brasilenyes. amb aquest resultat l'equip va remontar fins a la 10ena posició en la classificació general.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

Pàgina 5 de 6