Inici
El Club
Escola de Vela
Navega!
Activitats
Links
El Temps
Euro Laser Masters Cup
TROFEU TONI PELEGRÍ
Notícies
Galeria de Fotos
Telèfons d'Interés
Agenda
Contacte
Segueix-nos a:
Home Euro Laser Masters Cup *NEWS Notícies
News

EURO LÀSER MÀSTERS CUP 2018
XII Trofeu Calella de Palafrugell -Memorial Pitus Jiménez
-
Del 12 al 15 d'abril del 2018


 

Cartell ELMC18Calella de Palafrugell, 27 de febrer del 2018
 
Important presència de laseristes americans
El nord-americà Mike Maten i el canadenc Michael Couture, inscrits en l'Euro Laser Màsters Cup
 
Destacada participació de regatistes de l'altre costat de l'Atlàntic en la present edició de l'Euro Laser Màsters Cup que es disputarà del 12 al 15 d'abril en aigües de Calella de Palafrugell.
 
El conegut laserista màster nord-americà, Mike Mattan, dins de la classe Standard, ha realitzat la seva preinscripció a aquesta prestigiosa prova europea. El veterà regatista té el desig de navegar a l'emblemàtic camp de regates del Club Vela Calella, en aquesta clàssica prova que reuneix els millors màsters europeus. Mike Mattan, un assidu participant en les regates de Laser de la Costa Est nord-americana, i que ha navegat també molt a Europa. També ha formalitzat la seva inscripció el regatista canadenc Michael Couture, del club Gimli YC, situat al llac de Minitoba, al centre de Canadà i el brasiler Fabio Suyama.
 
El ritme d'inscripcions de navegants europeus és constant. Destaquen en les últimes setmanes els registres de regatistes italians com Roberto Bini, Seppe Cavalli o Alfio Squadrito molt coneguts tots ells en les competicions de làser italianes i les que s'organitzen al llac di Garda. També s'ha inscrit el noruec Atle Lohrmann, els holandesos Rik Wolters, Chris Van der vorm i Wouter Duetz, els suïssos Guy Willeret, Beat Heinz i els francesos Pierre Gosselin, Pierre Roche, Christelle Marsault, Georges During, Poopy Marçon, Sebastien Heyndrickx, Philippe Volpelliere, entre d'altres.
Cal destacar en aquesta edició, la forta presència de regatistes que competiran en Laser Standard, la vela de major superfície, on fins aquest moment gairebé el 50% dels inscrits ho estan fent en aquesta classe, amb gran concurrència entre regatistes holandesos, britànics, alemanys, americans, italians, noruecs i francesos, a banda dels espanyols, centrats sobretot entre els laseristes llevantins i del CN Bétulo.
  Calella de Palafrugell, 12 de gener 2018.- Poques setmanes després de l'obertura d'inscripcions, una trentena de regatistes han cobert la preinscripció, el que fa pensar al Comitè Organitzador, que aquest any tindrà una molt alta participació de regatistes. Les regates es disputaran del 12 al 15 d'abril de 2018, en aigües de Calella de Palafrugell (Girona).

El primer regatista inscrit ha estat un dels més assidus en aquesta prova, el Great Grand Màster del Club Vela Calella, Miquel Álvarez. El segon ha estat el màster basc, Pablo Gomeza del RCMA-RSC, que juntament amb l'holandès Ruud Vanhal (Great Grand Master) i els francesos Gerard de Roffignac (Legend) i Daniel Devos (Great Grand Màster ), són els cinc primers a obrir la taula de presincripciones.

El ritme d'inscrits s'ha reactivat després de les Festes de Cap d'Any. Laseristes de sis països (Espanya, França, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Gran Bretanya) han confirmat la seva participació. Important la tendència d'increment -en aquestes setmanes inicials de l'obertura d'inscripcions-.

Entre els espanyols cal assenyalar la participació de destacats màsters de la vela espanyola, com la del valencià Javier Muñoz, el basc Pablo Gomeza, els catalans Miquel Álvarez, Pere Jiménez, Xavi Penas, Pep Campi i Salvador Bagunyà.

Entre les dones han confirmat l'alemanya Alexandra Weihrauch, que l'any passat va quedar tercera en la categoria women i la francesa Monica Bodmer.

L'Euro Laser Màster Cup, organitzada pel Club Vela Calella, és una prova emmarcada dins de les sèries de la Copa Europea de Màsters. És una de les proves més valorades pels regatistes de la classe Laser, que aprofiten la cita per retrobar-se en aigües de Calella de Palafrugell i gaudir competint a vela. Des de fa anys és el gran punt de trobada i una referència de la vela làser màster europea.